Članki - iskalni marketing

 
 
Optimizacija spletnih strani | Google oglaševanje | Svetovanje | Izdelava spletnih strani | Članki - iskalni marketing | O nas
 
     
 
Članki iskalni marketing

 

Članki - iskalni marketing

SEO slovarček povezan z on-site optimizacijo

Keyword Density - kolikokrat v vsebini se ponovi določena ključna beseda. Če se v tekstu dolžine 300 besed pojavi izbrana ključna beseda 5x, je keyword density te strani 5/300 = 1,66%. Priporočljivo je, da gostota ključnih besed ni večja od 3%, saj je lahko preoptimiziran tekst sankcioniran z izgubo pozicij.

 

Keyword Prominence - kje v vsebini se pojavijo ključne besede. Prominentna mesta so: naslov, meta oznake, prvi odstavek, začetek stavka.

 

Keyword Proximity - v primeru, da je ključna beseda sestavljena iz več besed, nam proximity pove kakšna je razdalja med eno in drugo besedo v večbesedni zvezi, ki tvori ključno besedo. Če je npr. naša ključna beseda "jezikovni tečaji ljubljana" je v primeru, ko se v vsebini pojavi tekst "..."jezikovni tečaji angleščina ljubljana" proximity 66,6%. Bližje kot so besede, boljše je za spletno stran.

 

V spodnjem primeru bo tekst 1 za ključno besedo "jezikovni tečaji ljubljana" rangiral boljše kot tekst 2 (spodaj), saj se je v drgem primeru med ključno besedo vrinila še beseda »angleščina«. tekst1: Če se želite naučiti tujega jezika, kliknite na povezavo jezikovni tečaji ljubljana. tekst2: Če se želite naučiti tujega jezika, kliknite na povezavo jezikovni tečaji angleščina ljubljana.

 

 
Zahtevajte informativno ponudbo!
Ime in priimek:
URL naslov spletne strani:
Ključne besede:
E-pošta:

adwords professional
Leta 2009 smo pridobili status "Qualified Google Advertising Professional".
Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih poste posredovali, bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Ur. List RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001).


 
             
  izdelava spletnih strani   google oglaševanje   internet svetovanje  
 

Izdelava spletnih strani

 

Google oglaševanje

 

Svetovanje

 
 

Z našimi desetletnimi izkušnjami, znanjem in referencami vam lahko zagotovimo kvalitetno narejene in oblikovno dovršene predvsem pa učinkovite in profitabilne spletne strani. Ob naročilu izdelave vam bomo brezplačno izvršili tudi optimizacijo spletne strani, ki bo pripomogla k izboljšanju poziciji na iskalnikih.

Za več informacij kliknite na Izdelava spletnih strani

 

Z našo pomočjo boste povečali obiskanost, učinkovitost ter profitabilnost vaše spletne strani. Odločite se za oglaševanje na iskalniku Google, ki je najbolj obiskana spletna stran v Sloveniji. Z oglaševanjem na Googlu boste lahko prikazovali oglase vašemu ciljnemu občinstvu.

Za več informacij kliknite na Google oglaševanje

 

Želite na spletno stran privabiti več obiskovalcev, pridobivati kontaktne podatke, izboljšati učinkovitost poslovanja, zmanjšati stroške, povečati prihodke, doseči večjo prepoznavnost vašega podjetja, graditi dolgoročne odnose z vašimi strankami,... pa ne veste kako? Dovolite, da vam pomagamo!

 

Za več informacij kliknite na Svetovanje

 
             
Izdelava spletnih strani: Nasvet.com