Članki - iskalni marketing

 
 
Optimizacija spletnih strani | Google oglaševanje | Svetovanje | Izdelava spletnih strani | Članki - iskalni marketing | O nas
 
     
 
Članki iskalni marketing

 

Članki - iskalni marketing

Kako izboljšati pozicijo na iskalnikih?

Če vas uporabniki po ključnih besedah, ki so za vas prioritetnega pomena, ne najdejo na prvi strani med rezultati iskanja, lahko izgubite tudi do 80% potencialnih obiskovalcev, ki bi lahko prek iskalnikov prišli na vašo stran.

 

Če vaše strani ni moč najti niti med prvimi tridesetimi zadetki, pa boste prek iskalnikov dobili na spletno stran le redke obiskovalce. Posledica slabe pozicije je, da izgubljate potencialne stranke in posledično tudi velike prihodke, saj vas je na svetovnem spletu težko najti. Da niti ne omenjamo koliko izgubljate, če je vaša konkurenca uvrščena na iskalnikih veliko bolje kot vi.

Zaradi vsega navedenega je več kot očitno, da moramo poskrbeti, da bo naša spletna stran uvrščena čim višje med iskalnimi zadetki. Pri tem pa morate vedeti tudi to, da ni vseeno ali se vaša spletna stran pojavi na 1. ali npr. 6. mestu. Prvi trije rezultati iskanj pritegnejo namreč nekajkrat večjo opaženost ter tudi klikov kot rezultati, ki so izlistani pri dnu strani. Samo prvi rezulta iskanj lahko dobi med 50-60% vseh klikov, ki se zgodijo na prvi strani iskanj.

Več...

 

razporeditev klikov

 

 
Zahtevajte informativno ponudbo!
Ime in priimek:
URL naslov spletne strani:
Ključne besede:
E-pošta:

adwords professional
Leta 2009 smo pridobili status "Qualified Google Advertising Professional".
Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih poste posredovali, bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Ur. List RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001).


 
             
 
         
Izdelava spletnih strani: Nasvet.com