Članki - iskalni marketing

 
 
Optimizacija spletnih strani | Google oglaševanje | Svetovanje | Izdelava spletnih strani | Članki - iskalni marketing | O nas
 
     
 
Članki iskalni marketing

 

Članki - iskalni marketing

Zakaj je pomembna optimizacija spletnih strani?

Optimizacija spletnih strani je proces, ki vam bo pomagal pripeljati vašo spletno stran med top pozicije na najbolj obiskanih iskalnikih v Sloveniji, kot je z naskokom Google.si in daleč za njim Najdi.si. Zakaj so pozicije na iskalnikih sploh pomembne?

 

Zato ker vrhnje, top pozicije generirajo večino klikov, ki se zgodijo na iskalnikih. Iskalniki pa so kot verjetno veste, začetne točke za brskanje po spletu in posledično tudi najbolj obiskane strani.

 

pozicije


Če vaše spletne strani ni moč najti med prvimi desetimi zadetki na iskalniku Google.si je to skorajda tako, kot da vaša spletna stran ne obstaja, saj boste zaradi slabih pozicij dobili le nekaj drobtinic prometa, ki bi lahko v primeru dobrih pozicij prišel na vašo spletno stran. Glede na povedano se ne gre čuditi, da je povpraševanja med slovenskimi podjetji po optimizaciji spletnih strani iz leta v leto več in da se z optimizacijo strani ukvarja že res veliko podjetij.

 

Med podjetja, ki imajo res veliko izkušenj, referenc in tudi odlično izpeljanih projektov, vsekakor sodi podjetje Nasvet.com, kjer se z internetnim marketingom ukvarjajo že od leta 1998, bili pa so tudi pionirji optimizacije spletnih strani v Sloveniji, ki se je začela razvijati leta 2004.

 

 
Zahtevajte informativno ponudbo!
Ime in priimek:
URL naslov spletne strani:
Ključne besede:
E-pošta:

adwords professional
Leta 2009 smo pridobili status "Qualified Google Advertising Professional".
Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih poste posredovali, bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Ur. List RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001).


 
             
 
         
Izdelava spletnih strani: Nasvet.com