Članki - iskalni marketing

 
 
Optimizacija spletnih strani | Google oglaševanje | Svetovanje | Izdelava spletnih strani | Članki - iskalni marketing | O nas
 
     
 
Članki iskalni marketing

 

Članki - iskalni marketing

Optimizacija spletnih strani narejenih z orodjem WordPress

Pri optimizaciji spletne strani si lahko pomagate tudi z različnimi dodatki, ki jih lahko vključite v WordPress. Dodatek Head Meta Description vam bo samodejno kreiral meta oznake za opis (meta description) in sicer iz prvega stavka prispevka, ki ga boste objavili.

 

Za potrebe optimizacije lahko uporabite tudi dodatek Optimal Title (http://elasticdog.com/2004/09/optimal-title/), ki bo poskrbel za generiranja Title naslova, ki prinaša pomembne točke pri pozicioniranju strani. Naslov bo zgrajen iz naslova objavljenega prispevka in iz besed, ki jih uporabljate pri poimenovanju vašega bloga oziroma spletne strani.

 

Glede na to, da dajo iskalniki večjo težo besedam, ki se pojavijo na začetku naslova, vam priporočamo, da se naj naslovi začenjajo z najpomembnejšimi ključnimi besedami.
Več...

 

optimizacija wordpress

 

 
Zahtevajte informativno ponudbo!
Ime in priimek:
URL naslov spletne strani:
Ključne besede:
E-pošta:

adwords professional
Leta 2009 smo pridobili status "Qualified Google Advertising Professional".
Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih poste posredovali, bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Ur. List RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001).


 
             
  izdelava spletnih strani   google oglaševanje   internet svetovanje  
 

Izdelava spletnih strani

 

Google oglaševanje

 

Svetovanje

 
 

Z našimi desetletnimi izkušnjami, znanjem in referencami vam lahko zagotovimo kvalitetno narejene in oblikovno dovršene predvsem pa učinkovite in profitabilne spletne strani. Ob naročilu izdelave vam bomo brezplačno izvršili tudi optimizacijo spletne strani, ki bo pripomogla k izboljšanju poziciji na iskalnikih.

Za več informacij kliknite na Izdelava spletnih strani

 

Z našo pomočjo boste povečali obiskanost, učinkovitost ter profitabilnost vaše spletne strani. Odločite se za oglaševanje na iskalniku Google, ki je najbolj obiskana spletna stran v Sloveniji. Z oglaševanjem na Googlu boste lahko prikazovali oglase vašemu ciljnemu občinstvu.

Za več informacij kliknite na Google oglaševanje

 

Želite na spletno stran privabiti več obiskovalcev, pridobivati kontaktne podatke, izboljšati učinkovitost poslovanja, zmanjšati stroške, povečati prihodke, doseči večjo prepoznavnost vašega podjetja, graditi dolgoročne odnose z vašimi strankami,... pa ne veste kako? Dovolite, da vam pomagamo!

 

Za več informacij kliknite na Svetovanje

 
 
         
Izdelava spletnih strani: Nasvet.com