Članki - iskalni marketing

 
 
Optimizacija spletnih strani | Google oglaševanje | Svetovanje | Izdelava spletnih strani | Članki - iskalni marketing | O nas
 
     
 
Članki iskalni marketing

 

Članki - iskalni marketing

V 10 korakih do TOP pozicij na iskalnikih

Na glede na dejstvo, da se po nekaterih raziskavah zgodi približno 80% vseh klikov na iskalnikih na prvi strani rezultatov iskanj, se pravi med prvimi desetimi izpisanimi rezultati, je pozicija spletne strani na iskalnikih še kako pomembna.

 

Drugače povedano - če vas ni na 1. strani rezultatov iskanj, lahko izgubite tudi do 80% potencialnih strank. Ob tem se je potrebno zavedati da obstajajo velike razlike tudi na prvi strani izpisanih rezultatov iskanj.

 

Kliki na izpisane organske rezultate iskanj namreč niso enakomerno porazdeljeni. Prvi trije zapisi tako npr. pritegnejo skorajda 80% vseh klikov, ki se zgodijo na prvi strani, zaradi česar je še posebej pomembno, da se vaša stran nahaja pri vrhu izpisanih rezultatov iskanj. Deseti izpisani rezultat namreč pobere zgolj še drobtinice prometa prve strani.
Več...

 

razporeditev klikov

 

 
Zahtevajte informativno ponudbo!
Ime in priimek:
URL naslov spletne strani:
Ključne besede:
E-pošta:

adwords professional
Leta 2009 smo pridobili status "Qualified Google Advertising Professional".
Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih poste posredovali, bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Ur. List RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001).


 
             
  izdelava spletnih strani   google oglaševanje   internet svetovanje  
 

Izdelava spletnih strani

 

Google oglaševanje

 

Svetovanje

 
 

Z našimi desetletnimi izkušnjami, znanjem in referencami vam lahko zagotovimo kvalitetno narejene in oblikovno dovršene predvsem pa učinkovite in profitabilne spletne strani. Ob naročilu izdelave vam bomo brezplačno izvršili tudi optimizacijo spletne strani, ki bo pripomogla k izboljšanju poziciji na iskalnikih.

Za več informacij kliknite na Izdelava spletnih strani

 

Z našo pomočjo boste povečali obiskanost, učinkovitost ter profitabilnost vaše spletne strani. Odločite se za oglaševanje na iskalniku Google, ki je najbolj obiskana spletna stran v Sloveniji. Z oglaševanjem na Googlu boste lahko prikazovali oglase vašemu ciljnemu občinstvu.

Za več informacij kliknite na Google oglaševanje

 

Želite na spletno stran privabiti več obiskovalcev, pridobivati kontaktne podatke, izboljšati učinkovitost poslovanja, zmanjšati stroške, povečati prihodke, doseči večjo prepoznavnost vašega podjetja, graditi dolgoročne odnose z vašimi strankami,... pa ne veste kako? Dovolite, da vam pomagamo!

 

Za več informacij kliknite na Svetovanje

 
 
         
Izdelava spletnih strani: Nasvet.com