Optimizacija spletnih strani

 
 
Optimizacija spletnih strani | Google oglaševanje | Svetovanje | Izdelava spletnih strani | Članki - iskalni marketing | O nas
 
     
 
Optimizacija spletnih strani


 

Optimizacija spletnih strani - Cenik

Cena optimizacije spletnih strani je odvisna predvsem od obsežnosti spletne predstavitve, števila spletnih strani, ki jih želite optimizirati, števila besed, na podlagi katerih bi naj uporabniki našli vašo spletno stran med prvimi zadetki na iskalnikih ter od števila mesečnih iskalnih poizvedb na iskalniku Google za posamezno besedo.

Zaradi zgoraj naštetih dejavnikov vam bomo točno ceno, ki vključuje napotke za vsebinsko in tehnično optimizacijo spletne strani, ter gradnjo povezav (priprava in objava člankov na tematiko zakupljene ključne besede s povezavami do vaše spletne stani), lahko sporočili šele takrat, ko se bomo skupaj z vami pogovorili o vaših željah in ciljih.

Poleg fiksnega zneska, ki ga plačate po izvršeni vsebinski in tehnični optimizaciji spletne strani, vam vsak mesec obračunamo tudi pridobljene pozicije (oglejte si primer cenika v spodnji tabeli).

Vendar pozor - če se vaša spletna stran z izbrano ključno besedo v določenem mesecu ne pojavi na 1.strani rezultatov iskanj na iskalniku Google.si, vam storitve za tisti mesec NE zaračunamo.

Pozicijo spletne strani preverimo vsak prvi ponedeljek v mesecu. V primeru, da je spletna stran z izbrano ključno besedo uvrščena med prvih 10 rezultatov, vam pošljemo račun, ki je odvisen od dosežene pozicije.

 

Tabela: Primer cenika za mesečni obračun pozicij


pozicija na Google.si
cena za posamezno besedo
1
95,00 €
2
80,00 €
3
70,00 €
4
55,00 €
5
50,00 €
6
45,00 €
7
40,00 €
8
35,00€
9
29,90 €
10
29,90 €

 

Če bi želeli izboljšati vaše pozicije na iskalnikih, nas lahko kontaktirajte preko e-pošte (info@nasvet.com) ali telefona (051/671-887).

 

Vas zanimajo naše reference?

 

Splošni pogoji

  • DDV ni vključen v cene. Cene so v EUR. Naročilo oz. pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.
  • V primeru, da so ključne besede v angleškem jeziku, se cena določi glede na zahtevnost področja. Cena se posebej dogovori tudi za najbolj iskane besede v slovenskem jeziku (npr. igre, prevajanje, izdelava spletnih strani, gostovanje, itd.)
  • Minimalni čas sodelovanja je 6 mesecev.

Vrednost investicije boste lahko povrnili že samo z enim poslom, ki ga boste pridobili na račun izboljšane pozicije vaše spletne strani na iskalnikih!

Optimizacija spletnih strani vam lahko prinese veliko koristi!

Kontaktirajte nas še danes!PISNA ANALIZA Z NAPOTKI ZA OPTIMIZACIJO samo 89,90 €
optimizacija-seo

Podrobna pisna analiza vaše spletne vsebuje konkretne napotke za optimizacijo vseh najpomembnejših elementov na spletni strani, ki vplivajo na pozicijo spletne strani na iskalnikih (title naslov, meta oznake, imena dokumentov, slik in povezav, vsebina spletne strani, naslovi in uporaba heading oznak,...) ter napotke za gradnjo zunanjih povezav.

Izkoristite ugodno ponudbo še danes. Kontaktirajte nas lahko preko e-pošte ali telefona (051/671-887).

 


 


Zahtevajte informativno ponudbo!
Ime in priimek:
URL naslov spletne strani:
Ključne besede:
E-pošta:

adwords professional
Leta 2009 smo pridobili status "Qualified Google Advertising Professional".
Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih poste posredovali, bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Ur. List RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001).


garancija
 
             
 
         
Izdelava spletnih strani: Nasvet.com