Članki - iskalni marketing

 
 
Optimizacija spletnih strani | Google oglaševanje | Svetovanje | Izdelava spletnih strani | Članki - iskalni marketing | O nas
 
     
 
Članki iskalni marketing

 

Članki - iskalni marketing

Iskalni marketing in sponzorirane povezave

Dejstva da so postali iskalniki izhodiščna točka za brskanje po svetovnem spletu se zavedajo tudi oglaševalci, ki preusmerjajo na iskalnike vedno več oglaševalskih sredstev. Posledica priljubljenosti iskalnikov, ki dosegajo v primerjavi z ostalimi tipi spletnih strani rekordne obiske in rekordne dosege med internetnimi uporabniki, je tudi ta, da se podjetja vedno bolj premišljeno in načrtno lotevajo oglaševanja na iskalnikih. V to jih na nek način silijo tudi iskalniki sami, saj jim ponujajo pestro paleto oglaševalskih možnosti.

V zadnjem času se tako še posebej veliko govori o iskalnem marketingu, ki ga tvorita dve večji obliki spletnega oglaševanja in sicer oglaševanje vezano na ključne besede in optimizacija spletnih strani (ang. SEO), ki pripomore k izboljšanju pozicij organskih zadetkov na iskalnikih.
Več...

 

iskalni marketing

 

 
Zahtevajte informativno ponudbo!
Ime in priimek:
URL naslov spletne strani:
Ključne besede:
E-pošta:

adwords professional
Leta 2009 smo pridobili status "Qualified Google Advertising Professional".
Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih poste posredovali, bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Ur. List RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001).


 
             
 
         
Izdelava spletnih strani: Nasvet.com